Informatie over bezorgen

Bijna alle artikelen op onze website worden bezorgd door de geselecteerde pakketdienst. De bezorgkosten zijn gratis vanaf € 75. Voor bestellingen onder de € 75,- rekenen wij € 6,95 euro verzendkosten.   Zodra de producten klaar staan voor verzending ontvang je van ons een Track & Trace code waarmee je het pakket kunt volgen. Indien je niet thuis bent op het moment van levering dan zal het pakketdienst een briefje achterlaten en het pakket de volgende dag opnieuw aanbieden. Indien ook dat niet lukt krijg je de mogelijkheid om een nieuwe leverdatum in te plannen.

Bezorging van grote artikelen:
De bezorging van grote artikelen (tafels, bankstellen en kasten) doen wij op afspraak. Na het plaatsen van je bestelling nemen wij telefonisch contact met je op voor het inplannen van een bezorgafspraak.

Informatie over retourneren

U heeft het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending, zo snel mogelijk, maar in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 30 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 30 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

Om u een kleine indicatie te geven. PostNL rekent circa € 7,50 voor pakketten tot 100x50x50 cm (tarieven 2019). Wanneer het gaat om grote of zware producten die niet met een reguliere vervoerder teruggestuurd kunnen worden, kost het ongeveer € 75,- om te retourneren.

Ons retouradres

  • Marconiplein 15
  • 3025 AV Rotterdam
  • Nederland

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Klik hier om het modelformulier voor retournering te downloaden.

Als je nog vragen hebt over onze Terugbetalingen en retourbeleid kan je contact met ons opnemen via
info@creawonen.nl.